Onlangs is onze spoeddienstverlening gewijzigd. Per 12 februari 2024 zijn wij voor tandheelkundige pijn- en spoedklachten overgestapt van de spoedpost in Hengelo naar Tandarts Post Twente in Enschede. Deze overgang stelt ons in staat om onze spoedzorg efficiënter en effectiever te organiseren, met als doel u als patiënt nog beter van dienst te kunnen zijn.Tandarts Post Twente biedt 365 dagen per jaar een uitgebreide faciliteit en professionele hulp. Dit stelt ons in staat om op korte termijn de benodigde spoedzorg te verlenen. We begrijpen dat spoedeisende tandheelkundige situaties onverwacht en stressvol kunnen zijn. Door deze overstap willen we ervoor zorgen dat u snel en adequaat wordt geholpen, zelfs in noodgevallen.

Graag benadrukken we dat onze reguliere tandartspraktijk in Rijssen onveranderd blijft en dat deze wijziging alleen betrekking heeft op de spoeddienst. Voor afspraken, reguliere behandelingen en overige vragen blijven wij bereikbaar zoals gebruikelijk.

Mocht u in de toekomst –buiten onze praktijkuren en in de weekenden– onverhoopt spoedeisende tandheelkundige zorg nodig hebben, neem dan contact op met de Tandarts Post Twente in Enschede: 053 – 792 00 40
Bezoek voor meer informatie de website

© Copyright Tandartspraktijk Rijssen | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie: Vindingrijck